Wat doet A&R Loodgieters?

U kunt via ons fotoalbum een aantal voorbeelden zien van badkamers, douchecabines, baden, kranen, toiletten, wastafels en nog veel meer.

Spoeddienst - 24 uur:
Lekkages in uw huis, waterleiding gesprongen, gaslekkage of een verstopping? Wij garanderen binnen 24 uur hulp.

Badkamers:
Heeft u een klein budget of een wilt u een luxe badkamer?
Wij kunnen voor u de gehele badkamer verzorgen. Zowel het slopen van de oude badkamer als het opbouwen van een compleet nieuwe badkamer. A&R Loodgieter heeft eigen loodgieters, tegelzetters, elektriciens en kitters. Ook een kleine verbouwing is mogelijk.

Bij onze leveranciers zijn meerder badkamers en overige sanitaire benodigdheden opgesteld in de showroom van waaruit u een keuze kunt maken. Staat uw badkamer niet in de showroom dan kunt u een keuze maken uit meerdere catalogi. Tevens is er en groot assortiment tegels te verkrijgen. U kunt ook uw eigen badkamer inkopen die wij voor u installeren.

Douchecabines:
Douchecabines zijn er in alle soorten en maten. Wilt u een ronde douchecabine dan kunnen wij die leveren. Wilt u een luxe douchecabine of een stoomcabine? ook dit behoort tot de mogelijkheden. Zijn er nieuwe leidingen nodig of wilt u spots? ook hier zorgen wij voor.

Baden:
Onze leveranciers hebben een breed scala aan baden. Whirlpool of een spapool, hoek- of ligbad. U bepaalt en wij leveren, installeren en monteren. Wilt u een zitrand om het bad? geen probleem wij verzorgen dit voor u. Bijpassende tegels kunt u ook bij onze leveranciers bestellen. Wilt u zelf de tegels verzorgen, ook dan kunt u een beroep doen op A&R Loodgieter voor de verwerking van de tegels en het verbouwen van uw badkamer.

Assortiment badkranen, kranen en overige douchebenodigdheden:
Wilt u een simpele kraan, of toch een thermostaatkraan? wij zorgen ervoor. U kunt kiezen uit een groot assortiment kranen in alle soorten en maten. Van simpele kraan tot uiterst luxe kraan.

Toilet:
Bent u uw huidige toilet beu en wilt u een nieuwe toilet? ook hiervoor kan A&R Loodgieter zorgen. Er zijn meerdere soorten toiletten. Hangtoilet, toilet met achterafvoer of onderafvoer. U kiest en wij maken het voor u tegen een scherpe prijs. Wilt u uw toilet tot boven betegeld hebben? of toch liever halverwege de muur. Alles is mogelijk. U kunt bij A&R Loodgieter ook de tegels bestellen.

Wastafels:
Een simpele wastafel, of toch een luxe? alles is mogelijk. Wilt u verlichting erbij? ook dit is mogelijk. Onze elektricien verzorgt de aansluiting en onze loodgieters verzorgen de montage en aansluiting van de wastafel(s). Een goede kitlaag maakt het geheel af, waardoor u weer jaren gebruik kunt maken van uw nieuwe wastafel. Onze leveranciers hebben een ruime keuze aan wastafels.

Alle bovenstaande diensten leveren wij in:

Den Haag, Delft, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Leiden, Den Helder, Alkmaar, Enkhuizen, Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Doetinchem, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Helmond, Middelburg, Vlissingen